Vernissage och ny student på program

Hej och hopp ute i alla stugorna!

Nu har skolan dragit igång igen, och det är dax för verklighet och vardag. På något sätt känns det rätt gött att komma tillbaka till vanorna igen, komma upp på morgonen istället för att ligga i sängen och dra sig halva dagen, visserligen är det också härligt, men att komma tillbaka till ett flow är precis vad jag behöver nu. Det har vart rätt tungt och eftermiddagarna har varit trötta, ovanan gör sig påmind.

Just nu håller vi på att sätta upp kursens utställning med stort U! Det kommer bli toppen! Vi håller till i lärarvetarhuset och vernissagen är mellan 19-22, med en modevisning som börjar 19, om det råkar vara någon som har vägarna förbi Umeå i morgon kväll alltså =)

Samtidigt som tankeverksamheten går åt att planera utställning och allt som hör där till går rätt tycke tankeverksamhet till mitt program som drar igång i morgon. Jag skall börja på Socionom programmet, det har varit en dröm länge, så det känns otroligt spännande!


  
Den som inte kan komma på vernissagen kan känna sig lugn, jag kommer försöka ta några bilder och skriva om det i morgon kväll😉

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

3 thoughts on “Vernissage och ny student på program”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s