Vernissage!

Hej igen gänget!

Nu är utställningen klar och vi alla är nöjda! Jag lovade egentligen att skriva om det här igår, men jag kom hem sent efter en första dag i skolan och en utställning på kvällen samt endrivning och grejer av utställningen, så jag orkade helt enkelt inte. Det är helt galet att det går så snabbt att riva ner en utställning… en har gått där och arbetat i flera timmar för att få det fint, tagit fram saker osv. Men när utställningen är klar så tog det igår max en halvtimma innan allt var nere och på sin ursprungliga plats… lite tråkigt egentligen att det försvinner så snabbt, men skönt när en är i arbetet.

nå, det kom mycket folk, det var roligt och jag är såå himla stolt över mina klasskompisar och även lite över mig själv. VI FIXA DET!!

Och ja, jag lovade kanske lite mycket med det där med bilderna… men här kommer några stycken! (Det är så svårt att få tiden att räcka för att springa runt och ta bilder när en har gäster att ta hand om också…)

   
    
    
    
    
 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s