Socionom och känsla av sticktorka

Nu sitter jag här igen, på flygplatsen mot Stockholm. Genast kommer jag att tänka på stickning, eftersom jag inte kan sticka just nu. Visst skulle jag kunna chansa att ta med min stickning på planet, men jag kan ärligt säga att jag inte vågar det. Det jag har på stickorna just nu är nämligen min tröja som jag ÄNTLIGEN har påbörjat. Jag köpte mönstret av dödergök som är mer som en självhjälp till att konstruera ett eget mönster till tröjan, och jag är heelt såld på det mönster, såå himla bra är det! Men det är även anledningen till att det tagit tid att komma igång, det var en tröskel att ens komma igång att mäta mina mått, eftersom att jag inte stickat en tröja tidigare. Men som sagt, jätte bra mönster och det är så kul att märka att det inte behöver vara så knöligt att göra eget och efter egna önskningar. 

Nu går jag som tidigare nämt socionom linjen, och har därför redan märkt av att aktiviteten med hantverk minskat en aning, men det beror på nollning och att allt är helt nytt, snart hoppas jag att det blir mer hantverkande!!!

Ha det gött!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Socionom och känsla av sticktorka”

  1. Visst är Dödergöks ”recept” bra, och man får dessutom många tips på hur man på ett enkelt sätt får ett helt annat utseende på koftan. Och man har alltid rätt garn 😊

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s