Stickflyt

Det där med sticktorka som jag postade i fredags var väl lite en överdrift kan jag i alla fall känna såhär några dagar senare, men så är det ju… Ena dagen hinner en och andra dagen hinner en inte sticka, och i bland känns det bara som att det är en torka fast en kanske inte bara inser hur mycket en faktiskt stickar. Så var det nog för mig, jag tog nämligen på mig tröjan jag jobbar på och tänkte ”hur gick det här till??” Och märkte att jag stickat ca 15cm utan att jag riktigt hängt med på det. Tur var det att jag provade den just då, för jag märkte att det var dax att börja öka för höfterna 😊
Hoppas ni alla har en bra tisdag!

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Stickflyt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s