Etsy

Idag tog jag till det där lilla extra modet som krävdes…! Jag har efter många om och men öppnat min etsy shop! Där finns än så länge två olika modeller på handledsvärmare, det kommer nog mer om ett tag😊. Jag skaffade mig ett konto på etsy för ett bra tag sedan, men först nu drog jag igång shopen, jag är väl en av alla dom som rätt ofta tvivlar på om mina saker är tillräckligt bra… Men vad har jag egentligen att förlora på det? Jag drog igång, och nu får jag se vad det blir av det!
Jag är egentligen bara i startgroparna, jag har lagt upp lite saker, men layouten och olika texter är inte riktigt klara än. Det kommer!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s