sy, etsy och plugg

Hallå!

Tiden flyger förbi, det är inte klokt alltså… jag har haft som mål att sy var enda kväll denna veckan eftersom jag har vart så fruktansvärt taggad på det. Men gissa hur många gånger jag kunde klämma in det i schemat? jo en gång, i onsdags mellan 21-22 puh, det där med att bli bättre på att planera sin tid…

Jag har uppdaterat min etsy-shop lite grann, nya bilder (de jag lade upp först var ju inte någon vidare, det var så svårt att de detaljer mm) och så har jag skrivit lite mer. Men åter igen får jag prioritera en timma eller två nu i helgen, jag vill ju få det så pass bra att jag är nöjd med det! Än så länge säljer jag bara inom Sverige, det känns familjärt och bra, men det kan hända att jag öppnar upp även de spärrarna snart!

Det är en enrom skillnad på att plugga ett teoretiskt program jämfört med ett praktiskt, jag tycker ju så fruktansvärt mycket om båda, så jag kan inte säga att det ena är bättre än det andra. En sak som är himla bra med Socionom är att jag känner att jag blir smartare för varje dag, jag lär mig saker om forskning, om psykologi och så mycket, jag känner att jag kan bli en kompetent kurator eller liknande. Men i allt det här smarta och härliga så saknar jag att ha så mycket tid med det kreativa som jag hade i höstas! Det var ju fantastiskt att få utveckla den kreativa förmågan!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “sy, etsy och plugg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s