Senaste veckan

Jag insåg nyss att jag är bättre på att lägga upp bilder på Instagram än vad jag är på att skriva här just nu. Jag är alltså en riktig periodare😊

Jag inser att jag gör mer än jag tror, speciellt när jag kollar tillbaka på bilderna jag tagit… Så här kommer en liten resumé på vad som hänt på en vecka!

Jag har för första gången i mitt liv klippt min egen lugg… Helt ok tyckte jag att det blev, men synar man den så är det tydligt att klippningen är gjord av en nybörjare… (Får be min mor som är frisör om råd tror jag!)
  

Det jag faktiskt ägnat tid åt (utöver plugget) är att maskinbrodera två tavlor. En är jag klar med, och den andra är på god väg. Det som står ivägen nu är att jag måste köpa mer tyg, och inte vilket som helst, jag syr på ett som ”försvinner” i vatten, jag vet varken vad det heter eller vart jag hittar det. Så där har jag mitt nästa mission.

Här är min senaste modell på handledsvärmare! Jag vet inte riktigt vad jag skall kalla den än, men det kommer kanske under tiden jag gör min andra…
Väl mött!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Senaste veckan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s