Tyget är äntligen här!

I fredags beställde jag en bit tyg, som jag har väntat alldeles för länge med att beställa, men det kan vara lite läskigt att beställa saker på nätet tycker jag. Speciellt om det är något en inte beställt innan, och inte kan så mycket om. Men jag tror jag är nöjd med det, tror för att jag inte testat det än… 

Nu är jag bara himla nöjd över att kunna fortsätta min broderi-process!! 
   
 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s