Tavla

Idag har jag försökt att fortsätta på min tavla jag håller på med, det kan vara såå himla svårt att bli nöjd med vad man håller på med. Jag har försökt att placera mina lösa bitar, placera om och placera om igen. Men det tillhör väl i allra högsta grad en kreativ process. Igår laddade jag hem en provversion av ett lite enklare ”Photoshop” program, det verkar bra och lätthanterligt, så min plan är att fortsätta att skissa med det i morgon och diskutera med mig själv om hur jag egentligen vill att den skall se ut! 
Det är spännande samtidigt när det är så oklart med hur en tavla skall se ut, det liksom byggs På hela tiden, och jag gör hela tiden avvägningar på vad jag tror kan bli bra eller inte. Hur får man fram ett budskap genom en tavla som är surrealistisk är en fråga som återkommer till mig. 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Tavla”

  1. Everyone loves what you guys are up too.
    This sort of clever work and reporting! Keep up the terrific works guys I’ve
    included you guys to our blogroll.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s