Bloggen fyller ett år!

Hej alla nya och gamla bloggisar! I morse när jag vaknade fick jag en notis om att det var ett år sedan jag startade bloggen. Tiden sedan jag startade bloggen har både gått snabbt och långsamt, men det som slog mig först när jag såg notisen var att jag har fått ut så himla mycket av att blogga detta året, jag har börjat läsa andras bloggar, jag har även blivit peppad på att lägga ner den lilla extra tiden på mina projekt, för att sedan kunna visa upp färdiga saker. Jag tycker fortfarande inte att själva färdigställandet med att fästa trådar mm är så himla skoj i sig, men jag har fått känna tillfredsställelsen med att bli klar ”på riktigt” och den känslan är mycket starkare positiv än vad det är tråkigt att fästa trådar. 
De senaste dagarna har jag pysslat en hel del i ett bildprogram för att göra klart en maskinbroderad tavla, jag tänkte göra ett tryck på även den här. Jag visar upp hur resultatet blir när det börjar närma sig ett slut. 

Jag vet inte riktigt hur jag skall göra trycket, jag har inte längre tillgång till en textilverkstad, men det löser sig på ett eller annat vis! 
Hoppas ni alla hade en bra dag igår, 8mars är en viktig dag! Jag märkte att det var många som sa ”grattis”, enligt mig är det en kampdag, där man samlas och minns gamla kämpar för jämställdhetsfrågor och tänker framåt! Pepp till alla starka kvinnor och hbtq personer där ute! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Bloggen fyller ett år!”

 1. Stort Grattis till din blogg som fyller år! Vad skönt att du avslutar projekt. Förstår att det ger tillfredsställelse. Jag har alltid haft problem med det och har ofta flera projekt på samma gång…
  Vad bra att du tar upp det där med ”grattis” på kvinnodagen. Jag tycker inte heller att man ska säga grattis till varann utan vi ska minnas alla kämpar och tänka framåt och peppa varann att stå upp för mänskliga rättigheter till även ALLA kvinnor! Kram

  Gilla

  1. Tack så jätte mycket Margita! =) Jag förstår precis, det är roligare att skaffa sig nytt garn och planera ett projekt än vad det är att färdigställa. Men om du bara gör klart ett av de där projekten, så kommer det gå lättare med testet sen, tror jag, så blev det för mig 😉

   Jo men visst, jag tyckte det var svårt att inte reagera på det, tror att det är många som faktiskt har missuppfattat varför 8mars finns.. Kram=)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s