Experimentdax!

Det är kanske bara jag, men när jag får för mig att jag skall testa saker så blir jag antingen otroligt seg, tar tid på mig med att köpa material, låter sakerna ligga till sig ett tag när jag väl tagit tag i att fixa hem dom. Och grädden på moset är om jag behöver kolla upp hur jag skall använda prylarna, då skriver jag upp att jag skall göra det, väntar några dagar innan jag väl kollar upp det, sedan låter jag den nya kunskapen ligga till sig i hjärnan innan jag väl testar den.

Annars om jag inte är så här seg, så är jag helt och hållet tvärt om! Jag kan googla hela natten på saker jag vill göra, nästa dag kan jag inte tänka på annat, utan måste fixa till det jag skall använda mig av, så gör jag experimentet eller prylen så fort jag bara kan.

Nu är jag inne i en process som jag först beskrev. Jag har tänkt att länge prova att göra mina broderade konstverk lite stelare, så att de inte skall forma sig så mycket efter varandra. Det enda jag egentligen skulle göra var att

  1. kolla upp vart jag kan köpa tapetklister.
  2.   Köpa tapetklister, och en pensel.
  3. kolla upp hur jag skall använda just detta tapetklister.
  4. utföra experimentet.

Gissa hur lång tid det har tagit mig? Jo men cirka 3 veckor. Igår fick jag äntligen gjort mitt experiment!!! wooohooo!! glädje och lättnad! Det är så skönt att äntligen få gjort saker som en tänkt att en skall göra länge. Än så länge ligger det på tork, men jag tror ändå det ser lovande ut! =) håller tummarna!
Våren har kommit till Umeå! Det är så härligt med den blå himlen, värmen i solen och den svala vinden!😊 Kom ihåg att jag förra våren inte alls kände mig så peppad på vår, men alla andra var så glada och pigga. Jag kunde verkligen inte förstå dom, men nu är jag där själv… Skillnader mellan i år och förra är att jag bor på ett mörkare nu och att jag käkade D vitamin hela vintern. Jag tror den räddade mig i år!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s