Verk nr 2 och screen print 

Efter tentan som jag hade i onsdags förra veckan har jag haft ett gäng välförtjänta lediga dagar! 😊 I morgon drar verkligheten igång igen… Under min lediga tid har jag haft tid att ta tag i en del olika saker som jag tänkt på länge. Som till exempel att stabilisera de olika komponenterna till min andra tavla i ordningen. Förstår att det jag vara extremt svårt att hänga med, jag är inte så bra som jag skulle vilja vara att uppdatera. Men så här ser nr 2 ut!

  
Jag har stabiliserat delarna genom att dränka dom i tapetklister, och experimentet (som jag först gjorde med två små bitar) gick mycket bra! Det är jag väldigt glad för. Så jag har utökat experimentet och nu dränkt alla de olika delarna i tapetklister. Och har dessutom som ni ser på bilden hunnit sy ihop dom 👏 
Det enda jag skall försöka fundera ut nu, för att kunna fullborda det andra verket är att hitta något ställe jag kan gå till som har screen print utrustning att låna mig. Vilket som helst. 

Jag googlade runt lite grann en kväll, och hittade olika ställen där en kan köpa sin egen utrustning, det är väldigt dyrt, men jag börja dregla lite… Vilken dröm! Tänk att ha en egen tryck verkstad!!😍

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Verk nr 2 och screen print ”

    1. Det är himla roligt!😊 nämen tack! Det är ju drömmen😍 fast det verkar kul också att vara med i en typ av konstnärskollektiv dit en kan komma och dela verkstad med några till😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s