Tryck och letande efter gestaltning

Jag har äntligen sytt ihop hela verk 2! Det ända som saknas nu är att få till någon stans att trycka på! Ja… eller så kanske jag kan klura ut ett sätt att trycka det jag vill med någon annan metod. Det känns dock som att alla andra metoder som i alla fall jag kan komma på är lite svåra och meckiga. De jag kan komma på är att kopiera ut det jag vill ha tryckt på ett over head papper, för att sedan med en väldigt tunn kniv, förslagsvis en sådan, åh vad heter det, skalpell sedan skära ut det jag vill skall bli färglagt och trycka med oh pappret istället för en ram. Ett annat vis hade kanske varit att försöka teckna av det jag vill ha tryckt på frihand. Men båda alternativen känns lite svåra. Så mitt letande fortsätter. Såhär blev det!

  

  

Samtidigt håller jag på med verk tre, såhär det det ut för tillfället.

 Nu är det dags att sätta mig vid datorn för att komma på ett bra sätt att gestalta det jag vill ha sagt, just nu är tavlan minst sagt ganska vag på alla vis. Jag har på något sätt koll på vad jag vill att den till slut skall gestalta, men än så länge har jag svårt att ens veta hur jag skall kunna göra det. Men det löser sig, det mest spännande med att arbeta med kreativa saker, tycker jag är att inte ens veta vart det är på väg själv. Jag vet vad jag vill, som sagt inte hur.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Tryck och letande efter gestaltning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s