kobras program om slöjd!

 

Jag såg nyss ett avsnitt av ”kobra” som handlade om slöjd. Jag kan tipsa om att se det till er som inte sett det än! Det är väl investerade 30minuter! Dom tar upp många olika aspekter på slöjd och pratar om huruvida slöjd har vuxit de senaste åren eller om slöjd bara är mer medialt än tidigare. Dom tar upp mer än så, men jag tänker inte spola någonting =)

Här är en länk!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s