Stockholm och broderi 

Just nu när jag skriver detta sitter jag på flygplanet (har såklart flygplansläge på!) på väg hem till Umeå efter en fantastisk helg hos killen i Stockholm! Det var verkligen som att komma till en försommar när jag kom ner, det kändes nästan som att jag skulle slängt på mig mina shorts… Annat är det i Umeå, där en kan hitta snöhögar fortfarande om en ser efter. 
Det är klart att det känns lite tradigt att åka tillbaka till verkligheten… Så är det väl alltid? Jag vet dessutom att min sista kurs inför sommaren kommer bli tuffare än de hittills har varit. 

Eftersom att jag haft lite torka på maskinbroderifronten så har jag valt att lägga det projektet åt sidan för en stund, ibland behöver olika projekt ligga till sig för att jag skall kunna samla tankar och idéer. Än så länge har jag inte kommit på vad jag skall göra med bakgrunden jag sydde sist, men jag tror att jag kommit på vad jag skall göra med de små gröna cirklarna. Dem gjorde jag egentligen till den stora bakgrunden och tänkte att de skulle passa bra ihop, men när jag väl gjort klart det… Så tyckte jag inte alls att de passade ihop.

Den nya planen är helt enkelt att de skall utgöra en egen ny tavla! Om det blir så som jag tänker mig, så kommer jag bli nöjd med uttrycket. Det kan också skita sig fullständigt, eftersom jag tänker ge mig på en metod jag aldrig prövat, men då har jag i alla fall testat! 

Bilder på det broderade jag pratat om:

   
 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s