Katt😍

Jag tror att jag tidigare berĂ€ttat om hur jag ibland helt och hĂ„llet grĂ€ver ner mig i ett specifikt intresse, och som struntar i alla det andra. Det Ă€r vad som hĂ€nt nu i nĂ„gra veckor, det nya intresset Ă€t inget hantverk, det Ă€r faktiskt katter! 

Jag kommer köpa mig en katt till hösten, och jag Ă€r full gĂ„ng med att försöka hitta min perfekta katt! Jag Ă€r inte sĂ„ krĂ€sen egentligen, de Ă€nda krav jag har Ă€r att den skall vara flĂ€ckig med rött, svart och vitt, inte för gammal och inte allt för lĂ„ng pĂ€ls. 

Ibland vill jag bara snabbspola till hösten, till dĂ„ jag sitter med en söt katt i famnen😍 

Annonser

Författare: Garnmumriken

HallÄ! VÀlkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs pÄ Universitetet i UmeÄ sÄ min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör dÀr, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan sÀga sÄ) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst Àr det kul nÀr en fÄr bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig lÀsning!

One thought on “Katt😍”

  1. Men Ă„h vad spĂ€nnande! Älskar ju katter och djur överhuvudtaget. Funderar du pĂ„ att köpa en hemlös katt kanske? Det kan jag i sĂ„ fall tipsa om. Rött svart och vitt Ă€r en sköldpaddsfĂ€rgad katt med vitt och det kan bara vara honor. SĂ€ger en kattnörd….haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s