Att rita med datorn som verktyg! 

För några dagar sedan så tog jag tag i att fixa ett ritprogram till datorn, min prov period på Photoshop gick ut för länge sedan… Direkt efter att jag hade laddat hem det och fått igång det satte jag igång och kunde inte slita mig, jag ville knappt gå ifrån för att käka! Efter att jag hållet på med programmet i 6 timmar kunde jag konstatera att jag hade saknat det mycket mer än jag trodde. En annan ögonöppnare jag fick efter de där 6timmarna var att jag är hopplöst förälskad i att göra egna djur eller varelser som helst skall se lite äckliga ut. Det är egentligen bara till att ha lite fantasi och hitta bilder på djur eller kända personer på internet med hög upplösning (det kan vara bra ifall objektet på bilden även står i en ”bra vinkel”) och klippa ihop det, och jobba lite på linjerna, så att det ser verklighetstroget ut. 
Blev himla taggad på att göra någonting med djuret jag knåpade ihop där den första kvällen med ritprogrammet, vem vet, den kanske får en hedersplats på nästa tavla! 

  

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s