Skaparflow

Nu har äntligen det härliga eftersträvansvärda flowet kommit tillbaka! Jag är som sagt en periodare, och pauserna från specifika verk är lika viktiga som själva flowet. Det är så klart väldigt tråkigt att inte ha flow, jag kommer säker gnälla om att flowet är borta igen om ett tag, men det är väl så jag funkar, trots att det är himla tråkigt med torka!! 
Men det är också rätt skönt att komma tillbaka till ett verk och känna att en har tagit tillräckligt distans från det för att kunna börja om från början med det på ett sätt. Man kan komma in med nya tankar och idéer, och jag tror att man reflekterar över saker utan att alltid vara medveten om det, som när en sover kanske. så plötsligt kommer man tillbaka och vet precis hur en skall gå vidare även om en inte riktigt vet vart de idéerna kommer ifrån. 
Jag skall inte säga att jag vet helt hundra hur mitt verk jag jobbar på just nu kommer se ut när det är klart, men jag har en känsla över att det kommer lösa sig och en känsla över att det är kul att experimentera mig framåt. Det är precis den känslan jag gillar, för det kan fortfarande hända vad som helst, men det kommer gå bra och det är precis det här som gör det spännande😊

(In the middle of the process)    

 
Hoppas ni har en bra fredag allihopa! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s