Tog helg mitt i veckan för att vara kreativ!

Idag har jag vänt lite på veckan och tog helg känns det som, Det är väl bäst att göra så när en inte alls känner för att jobba och hela kroppen skriker ”NEEEEEEJ” så fort en tänker på det en egentligen borde göra. Kroppen visar även sitt missnöje med att inte kunna ta till sig det jag försöker läsa om, skriver in fel ord i texter för att jag är så okoncentrerad. Vi har nämligen haft extremt mycket att göra ett bra tag nu, och uppgifterna har avlöst varandra, i flera veckor har jag känt att jag borde redan vara klar med uppgifter jag inte ens har börjat på. Jag har inte vart jätte stressad, men det är drygt när en inte kan känna sig nöjd med att vara klar med en sak för att nästa uppgift redan ligger och väntar. Snacka om att det skall bli gött med sommar!

Jag har ju ändå på något sätt det privilegiet att kunna vänta med att göra en sak en dag för att ta itu med det senare… kanske till helgen =)

Istället för att plugga hela dagen har jag äntligen tagit mig tiden att jobba på min nästa tavla! Jag förstår om det känns som att jag pratar om dessa tavlor hela tiden och aldrig kommer med något klart att visa upp. Lite så är det väl också, för att det tar väldigt lång tid att bli klar med den här typen av verk som jag jobbar med, men även för att jag inte har blivit helt klart med någon sedan i julas. Jag har inte riktigt kommit till skott på riktigt med att hitta vart jag kan trycka den sista touchen på tavlorna, jag tycker att det är den sista touchen som gör allt på mina tavlor, därför har jag inte stolt visat upp någonting sedan den första tavlan.

Det jag har jobbat på idag är att mäta in olika delar av verket och klippa rena och fina kanter. Jag tänkte konstigt nog inte till första verket att jag kunde klippa i det jag hade sytt för att göra kanterna snyggare, men nu har jag det och herre gud vilken lättnad att kunna forma delarna i efterhand! Nu ligger de olika delarna på tork, jag har nämligen dränkt dom i tapetklister för att få lite stabilitet. Det skall bli spännande att se hur den här tavlan till slut blir, jag var inte allt för hoppfull till den för ett tag sedan, men den har växt i mina ögon och jag tror att det faktiskt kan bli någonting av den!

Bilden är tagen innan jag var helt klar med finjusteringarna, men det kommer fler uppdateringar på den här. Funderar på vad jag skall kalla den. Det blir kanske lättare sedan när jag har ritat klart figurer och mönster jag skall pryda den med.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s