produktivitet

I helgen var jag så extremt produktiv, jag kan ha sådana dagar, när jag inte vill något annat än att bara sitta inne och jobba, jobba och jobba tiden går snabbt och jag är helt inne i det jag gör. Så var det både i Lördags och igår. Jag ägnade dagarna åt helt skilda saker, på lördagen var det plugg och igår gällde Photoshop och tavlan!

Ett utkast till hur tavlan kommer att bli är nu äntligen klart, det är fortfarande några timmars putsande kvar, en kan ju sitta nästan hur länge som helst med att bara putsa på det lilla tills allt blir helt perfekt, det har jag dock inte alls gjort på det jag kommer att visa nu. Jag både älskar och ogillar att pilla med det lilla på photoshop, det blir så mycket snyggare, och det finns en tillfredsställelse att fixa till perfektion. Men det är även väldigt tidskrävande, och jag tycker det kan vara väldigt svårt att måla med datormusen så att det blir precis som jag vill. Trotts allt ger övning färdighet, och så länge det är roligt så är det värt det!!

Verk 4

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s