finputsning

Det är i början av arbete med en tavla där det händer mest, en tavla kan byta skepnad eller syfte från dag till dag. Men nu såhär in i slut tampen så blir det väldigt små skillnader, och det kan kanske biland vara svårt att se en skillnad alls. Men det är det lilla finkammade som gör hela helhetsintrycket.

Det är fortfarande massa putsande kvar att göra på tavlan jag visade upp för några dagar sedan, men samtidigt har jag finkammat den lite mer än sist, och jag tycker att den skillnaden gör rätt mycket faktiskt. Jag tyckte jag fick till de små djuren bättre efter att ha fått tid att putsa på dom, så det är faktiskt den ända skillnaden jag har sedan sist.

verk4

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s