Experiment och fortsättning på saker som”lagt till sig”

Nu var det ungefär en vecka sedan jag slutade skolan och kom ner till Stockholm, sedan dess har jag levt i något slags vakuum… Men det har vart skönt och jag har behövt det. Jag har gjort ärenden som jag behövt göra, men inte mer. Jag har gått efter min egen rytm, såå skönt när en kan det, utan massa press och måsten. 

De här gröna cirklarna (som även är ett arbetsnamn) har nu funnits i mina tankar en vecka (dom har vart i Stockholm när jag själv vart i Umeå) sedan jag kom ner. Och jag tror nu att jag är säker på hur deras framtid kommer att se ut. Som ett enda svallande hav av grönt (och lite annat) på väggen! 

Ett annat kärt återseende var det med min symaskin! Åh vad jag har saknat den! Den här bilden nedan är kanske inte den mest fantastiska som existerar, men det är resultatet av ett experiment. Jag knallade iväg och köpte lite olika varianter av ”Tvillingnålar” och körde loss! Jag kan väl säga att det inte riktigt blev som jag förvänta mig… Men jag har inte förkastat metoden än, får stryka det och se hur det blir. Men häftigt var det att sy med två olika färger samtidigt, och snabbt gick det att fylla en yta med färg! 

Till sist så vill jag uppdatera läget på bakgrunden till mitt senaste projekt. Nästa blir långt och smalt, det känns stort, men egentligen är det inte större än min första tavla. Jag blev lite nervös först när jag klippte ut mallen och tänkte ”nu jäklar skall det bli en stor tavla” men sedan märkte jag att den inte alls blev så hemskt stor… Lite betryggande, men nästa skall ta mig tusan bli enorm😆😊

Nu har experimentbiten och bakgrunden blivit blötlagda och ligger på tork, skall bli spännande att se om det blir bra!! 


Ha det gött! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s