Vandring

Just i detta nu sitter jag och killen på tåget på väg norrut, det skall bli vandring i några dagar innan jobbet drar igång! Det känns som att jag ofta pratat om hur mycket det är i skolan och hur skönt det är att pausa med hantverk. Nu känns det som att vi tillsammans tar paus från allt, till och med det vi tycker om för att ladda om. Under våren har jag pluggat program, högskoleprov, gjort det svåra valet att flytta, sökt massa olika nya sommarjobb och till sist fixat ställe att bo på över sommaren. Det låter kanske mycket för vissa, men inte för andra… Men jag kan säga att jag har inte gjort annat än att ”fixat” och ”tagit tag i” saker hela våren. Så jag tycker det skall bli extra skönt att stänga av telefonen och bara vara!

Igår efter vi packat klart allt satte jag mig vid Photoshop och fixade lite grann, kan inte säga att jag kom speciellt långt men kul var det. Jag bunkrade upp så jag kunde sitta bekvämt i sängen med dator, ritblock, pennor, datormus och en kaffekopp😊

Jag kan bjuda på en skiss från igår, det är ingen skönhet…. Men det är vad jag utgår från (och ofta ändrar en del i)

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s