Nytt projekt

Nu i vår har jag knappt stickat alls faktiskt, vilket känns lite konstigt nu i efterhand… jag som stickade eller virkade så himla mycket vid denna tiden förra året. Men jag har väl behövt ta en paus och koncentrera mig på mina tavlor mer. Nu har det dock vänt! Jag är så taggad på att sticka, och jag har kollat runt som en galning på ravlery för att titta efter nya mönster och för att inspireras!

När jag fyllde år i vintras så fick jag några nystan av ett fantastiskt garn av min sambos föräldrar, så nu är det dags att ta tag i detta garn, och jag är så taggad! Det är ett ganska varmt och fluffigt, så det borde väl vara fel säsong för det, men just nu känns det som att det är absolut rätt för den kalla sommaren vi haft hittills…

När jag kollat runt är det den här tröjan jag fastnat för, men jag kommer dock förändra lite olika saker på den, till exempel ta bort ”tuben” vid halsen och göra en vidare hals, så mina dreads får plats när jag tar av och på tröjan.

167_small2 grey-tank-2_medium

 

Mönstret heter Square Tank och är gjord av Sublime Yarns. Den andra bilden är av knitterella.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Nytt projekt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s