Fem broscher är klara!

Om en kan säga att en massproducerar någonting maskinbroderat över huvudtaget, så kan en säga att jag har massproducerat maskinbroderade cirklar. Det har vart såå himla gött att tillverka dessa, en får en relativt omedelbar tillfredsställelse eftersom det går snabbt jämfört med att tillverka olika delar till mina större projekt. Tavlorna tar som sagt lång tid och varje steg måste tänkas igenom, här har jag snarare möjlighet att bara köra, vilket är så himla härligt.

Nu när det testades hej vilt använde jag en hand full färger till alla cirklarna, för att se om jag kunde få en enhetlig känsla. Efter hand började trådarna ta slut, så jag började ta in lite nya färger… Så det blev kanske lite spretigt resultat på ett sätt, men på ett annat tycker jag att de passar så himla bra ihop. Det blir spännande också när slumpen får sin talan i resultatet och en kanske plötsligt hittar en kombo som en inte tänkt på annars, men som är fantastisk. Jag blev lite småkär i de bruna cirklarna med blå tråd och de bruna cirklarna med orange tråd. Det är sådana cirklar som jag inte hade tänkt på att göra om inte en annan tråd tagit slut.

Vissa av alla dessa cirklar jag broderade har nu blivit till broscher! Fem enkla broscher blev det innan mina nålar tog slut. Jag har hunnit förbereda några till, som jag kommer visa när  även de är färdiga. De här fem kommer jag lägga ut på etsy, och fler kommer när de är klara!

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s