Etsy

Nu finns de fem broscherna jag skrivit om tidigare på Etsy! Efter en hel del skrivande och översättande till engelska är det äntligen färdigt och min Etsy shop känns mer uppdaterad. Det finns fler broscher på gång, de är nästan klara som kommer upp snart, så håll ögonen öppna 😉

img_5343

Jag har även påbörjat ett gäng nya broscher som i kommer få ta del av inom kort, de är uppbyggda på ett annat sätt- det är ju så kul att utmana sig och testa nya saker. Dessa nya broscher är mer föreställande olika saker, som symboler eller ”landskap”. Det skall bli spännande att se om dom kan bli som jag tänkt eller föreställt mig=)

Klicka här för att komma till min Etsy sida!

ha det gött!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s