ooops jag har lämnat en öppen tråd.

För ett tag sedan skrev jag om hur jag testat olika lim för att få ett stabilt och hårt resultat (numer har jag lagt till ett krav till- det skall vara vattentåliga också) till mina broderade alster. Jag skrev däremot inte någonting om vad som hände efter mitt förtvivlade inlägg där jag inte visste vad jag skulle göra och frågade om hjälp. Jag fick massa bra inputs och förslag, tack så jätte mycket för det! Det gjorde att jag kom ur min tankebubbla och lyckades till sist med mitt mål!

Jag tog helt enkelt och provade det jag själv kände skulle blir det minst invecklade sättet och så ville jag att det skulle vara relativt billigt också. Det blev tadadada TRÄLIM!! Första försöket jag gjorde blev inte så lyckat, det skrev jag faktiskt om HÄR men sedan när jag taggade ner och använde måttliga mängder lim så funkade det alseles utmärkt! Vissa gånger har visserligen fått limma två gånger för att jag vart för skraj att det blir är mycket lim. Det är ju lugnt, bara att kleta på lagom mycket till så att det ligger jämt fördelat och lägga det så att ingen katt eller annan nyfiken själ råkar få syn på det.

Nu kommer set nog bli lite mindre uppdateringar här på bloggen någon/ några veckor frammöver (sist jag skrev såhär slutade det med att jag skrev mer an jag gjorde vanligtvis, så vi får väl se hur det blir denna gången) Jag skall i varje fall iväg nu till östersund och turista i en vecka med några polers =) Där kommer jag inte ha möjlighet att sy, antagligen lite på mycket  tid att sticka på och kanske inte ens ha internet. Får se vad som väntar helt enkelt. Det blir gött, ju mindre en har att göra själv, ju mer tid kan en spendera helhjärtat med umgänget på plats!

Hoppas ni har en härlig sommar där ute i stugorna!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s