Hemkommen från Östersund

Nu är jag hemkommen från en fantastisk vecka i Östersund- eller ja en bit utanför Östersund var jag faktiskt. Tilda min vän Frågade mig för ett tag sedan när vi sågs i Göteborg om jag ville följa med till Östersund, men jag var osäker på om jag skulle hinna, jag visste att jag skulle flytta till Stockholm ungefär samtidigt som denna östersundresa skulle ske.

Jag hann tyvärr tröttna väldigt snabbt på mitt sommarjobb, av diverse olika anledningar, men tänkte i alla fall  ”jag har ju inte hunnit med att göra någonting mer än att jobba denna sommaren” så jag bestämde mig där och då för att ta mig tiden att åka iväg med mina vänner. Jag är extremt glad över att jag fattade det beslutet!

Jag kan vara lite som en eremit ibland, och just denna eremit del av mig tittade fram när jag skulle bestämma mig för om jag skulle åka eller inte. Tankar som ”det är väl skönt att vara hemma” eller ”jag har ju så himla mycket att fixa i mitt nya rum” dör upp, men jag tog mig i kragen och åkte iväg, och det är jag väldigt glad över nu.

Vi hann med att göra en hel del olika saker, bland annat att åka och kolla på glastillverkning, textiltryck, woolpowers utförsäljning och så blev det en massa fikande med =) här kommer en massa olika bilder från veckan, i en enda härlig röra.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s