Tjena!

För en stund sedan kollade jag igenom mina gamla inlägg, mest för nostalgis skull (jag är väl lite av en nostalgi person trots allt) och såg saker som jag skulle vilja ändra eller rätta till i efterhand. Det är ju trots allt så att inläggen är ute i ett cyberspace och kommer antagligen alltid vara, så det är väl bäst att kunna känna sig nöjd och stolt över alla inlägg som ligger ute.
Men det är en sak jag funderar över, och det är huruvida ni som följer mig via mail kommer få mail om var enda uppdatering jag gör eller inte. Och jag hoppas att ni slipper det. Om det nu skulle vara så att ni får mail för varje uppdatering jag gjort hittills så ber jag om ursäkt, det är nämligen så att det inte är ovanligt att jag postar ett inlägg för att sedan se stavfel som jag vill rätta till eller att jag i efterhand vill lägga till en bild eller liknande.

Så en kan se det här inlägget som en förvarning, en ursäkt och ett tack för tålamod i förhand.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s