Fix med bloggen

Saker en inte är så bra på, brukar ju som känt ta extra tid och kraft. Det har jag känt av de två senaste dagarna när jag har ägnat en himla massa tid åt att ”städa upp” bland mina kategorier här på bloggen. Målet med allt det här är att få en lättöverskådlig blogg och med det så måste kategorier, taggar och bilder stämma överens med text och dessutom vill jag att bilderna skall vara i en storlek som gör att dom är lätta att titta på.

Tanken från början var väl att på nått magiskt vis ha ork att gå igenom alla inlägg, ett i taget och ändra allt det där samtidigt. Efter bara några inlägg så började prestationskraven visa sig och det var inte lika roligt längre. Så efter att ha fått det goda rådet att göra en sak i taget och börja med det som kändes mest relevant, så började jag att göra om kategorierna.

Nu tycker jag att kategorierna känns rätt bra, så jag lämnar dom ett tag för att istället börja jobba lite med bilderna.

Ha det gött allihopa=)

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s