flow

För en vecka sedan fick jag tillbaka det efterlängtade flowet, det kändes som att allt bara flöt på och all energi som behövdes fanns där. Precis då, efter att jag fått sytt lite grann bara går min al special pressarfot sönder, det finns ingenting att göra åt det… Det går inte att sy det projektet som var på g utan den pressarfoten. Jag tappade lusten igen, nu skulle jag ju vara tvungen att antingen köpa en ny dyr pressarfot eller ta mig i kragen och skriva till företaget där den köptes, jag var inte sugen på något av det. Det gick någon dag, sedan skrev jag trotts allt och det gick hur bra som helst! Nu ligger den nya pressarfoten hos mig, och jag kan fortsätta på projektet!

Det känns som att det ganska ofta är någon liten sak som förstör flowet, och som kommer precis så där olägligt som bara möjligt, är det någonting du känner igen, eller är det bara för mig sådant här händer?

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

3 thoughts on “flow”

  1. Flow är onekligen nyckfullt … Och ja, jag håller med tycker nästan alltid att det är de små sakerna som stjälper stora projekt eller åtminstone leder till att de blir lagda på is …

    Gilla

    1. Haha ja, en får väl skaffa sig ett knep för att behålla flowet vad som än händer längs vägen😊 vet inte vad det skulle kunna vara för knep… Men det är ju så gött att befinna sig i någon typ av flow!

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s