Drömmen om tryckverkstaden kan snart bli sann!

För ett tag sedan skickade jag iväg ett mail till Kulturhuset i Skarpnäck, där finns det en tryckverkstad som en kan hyra in sig på, precis vad jag behöver just nu!! Men det var tyst ett tag, och jag började fundera kring om jag skulle ringa istället, mitt formulär kanske inte kom fram?

Igår fick jag ett mail av Kulturhuset där jag kunde få välja mellan två tider till introduktionen (som alla måste gå). Ibland krävs det så lite för att få till den där extra lilla taggen som krävs. För ett tag sedan skrev jag om hur enkelt det kan vara att tappa peppen eller flowet när en håller på med större projekt. Eller egentligen vilket projekt som helst, tänkte först större för att det tar längre tid och då finns det större chans att en tappar flow längs vägen. På samma sätt känns det just nu, fast tvärt om, blev nästan orimligt taggad, bara av att veta att jag kommer få gå på en introduktion ett visst datum. Genast kom drömmen ett steg närmre att falla in, drömmen är att få trycka mina mönster på mina halvfärdiga tavlor, så att dom blir klara! Det känns som att det är på tiden, det är lite svårt att få motivation när en aldrig ser ett färdigt resultat. Det är ju så nära målsnöret, nu är dom ännu närmre!! Woohoo!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s