Massa ny tråd!

När jag var i Göteborg förra helgen passade jag på att ta mig en kopp kaffe med min bror, hans sambo och deras barn. Barnet är ca 1 1/2 år och är i det där blyga stadiet, vilket är helt och hållet förståeligt! Vi träffas inte superofta eftersom jag bor en bit från Göteborg, så när vi vår ses är det extremt roligt att få leka av sig lite, jag hoppas väl lite i smyg att hon kommer minnas mig till nästa gång och att vi kommer bli ultimata lekkompisar!

Dom hade i alla fall varit nere hos våra föräldrar förra helgen och då tagit med en del sysaker mor lagt undan till mig. Det låg i en vanlig plastpåse och såg inte så märkvärdigt ut. Så jag tänkte inte så himla mycket på det, utan fikade och lekte i godan ro tills det var dags att fara. Då kollade jag ner lite snabbt i påsen och blev helt tagen, jag var tvungen att rota ur allting och beundra det ett tag! I påsen låg två boxar som en kan ställa trådrullar i, massor av tråd, där varje färg låg i paket om 5 rullar och en hel drös med nålar, jag har aldrig sett så mycket nålar i hela mitt liv!!

Även mormor hade shoppat loss, i påsen låg en av de vackraste ugnsformar jag någonsin sett! Tidigare hade mor sagt att mormor köpt en ”ugnsfast form, lagom för två personer… och dessutom står det ”Amanda” på den”. Bilden som dök upp i huvudet då var på en vanlig vit form där det står ”Amanda” över hela fatet med någon lite småtråkig stil, och ärligt talat var jag kanske inte supertaggad. Men jag hade nog inte kunnat ha mer fel, när jag fick syn på det här fatet tappade jag hakan lite grann, mormor har sjysst smak alltså!

Nu har jag alla chanser i världen att massproducera, ingenting kan stoppa mig nu, eller? Jo, det finns en sak som kan stoppa mig, tiden. Just nu pluggar jag dag och natt känns det som och längtar så fruktansvärt mycket tills jag kan få två minuter att sy på! Använda den där metalltråden till exempel skall bli såå spännande!


Over and out!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Massa ny tråd!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s