I morgon är det dags att gå en introkurs till en screenverkstad!

Nu är jag äntligen (nästan) framme till dagen jag längtat efter ett tag, jag skall äntligen få gå den här introduktionskursen till en screenverkstad som jag pratat om i morgon. Vi kommer nog inte trycka någonting alls, utan det kommer snarare vara en genomgång om hur tryckeriet funkar och vart en kan hitta saker, boka tid och andra sådana logistiska saker. Den är helt enkelt obligatorisk att gå för att kunna hyra in sig. Jag hoppas att det kommer vara roligt trotts att vi inte kommer göra någonting praktiskt.

Det jag ser allra mest fram emot är ju såklart att få komma igång och faktiskt färdigställa de tavlor jag påbörjat och snackat en hel del om här i bloggen! Med detta så kommer jag ett steg närmre mitt ultimata mål, nämligen att få ha en egen utställning där mina tavlor hänger på väggarna, och där mina broscher finns på vägen ut i en liten mini ”utställnings- shop”.

Nu när tryckeri verkstaden är så verklig har jag fått mer verkliga tankar kring hur jag skall fortsätta med min konst och den där utställningen är allt närmre (den är fortfarande väldigt långt bort, med tanke på att jag faktiskt bara har färdigställt en tavla än så länge, och för att jag inte hittat någon stans där jag kan hänga ut…) jag har börjat fantisera kring hur den kan se ut och hur jag vill att lokalen skall se ut. Att få välja vart den kommer hänga är ju så klart ett privilegium jag inte kan räkna med, men en får la drömma 😉

Ha en fin kväll!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s