Jag har vart på tryck intro!

I tisdags var det dax för den där väldigt efterlängtade introkursen till en screenverkstaden som liggen i Skarpnäcks kulturhus. Det är en helt för min del pumptäck del av stan, så visst kom min tidspessimistiska sida fram, det gör den alltid när jag skall åka till en ny plats och samtidigt passa en tid. Jag åkte förbi en del ortsnamn som jag hört talas om på väg till Skarpnäck, bland annat husby. Jag fick mina förutfattade meningar krossade, vilket var skönt, det kan vara så befriande. Tidigare har jag väl likt många andra bildat mig en åsikt om till exempel husby, utifrån de tidningsartiklar jag sett… Men det kan vara illa att göra det, man kan till exempel missa väldigt mycket i livet om en inte ifrågasätter olika förutfattade meningar en har.

Jag kom till skarpnäck lite tidigt, klev upp från tunnelbanan till ett område som kändes väldigt hemtamt. Det fanns några affärer, det var som en gågata där personer gick i lugnt tempo och pratade med varandra. det var som en lång allé och nästan i slutet av allén låg ett praktfullt kulturhus. Dit skulle jag.

Jag var som alltid ca 30 minuter för tidig, så jag satte mig där och käkade min sallad jag hade med mig, och tittade på alla barn som sprang runt och lekte tills det var dags att dra igång. Vi på intron blev korvstoppade med mycket info om hur allt skulle gå till, vad vi skulle tänka på och vart allt fanns. det var extremt trevligt, och all personal verkar vara så himla goa! Ett ställe jag hoppas att jag kan tillbringa en hel del tid helt enkelt. Kulturhuset var inte stort, men extremt mysigt och det verkar också hända en del saker där.

Som vanligt var jag sist att gå där ifrån, jag var så exalterad och snackade med personalen som sa att det fanns möjligheter till att ha en utställning där- jag blev från mig! Detta kan vara min chans att få ha min egna utställning!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s