Varje litet steg känns som en vinst!

Igår kväll fick jag äntligen skrivit ut mina mönster på OH-Blad! Konstigt nog hade jag helt och hållet glömt bort att vi faktiskt har en skrivare här hemma, så allt som behövdes göras var att cykla och köpa rätt typ av Oh-Blad. Det är tyvärr inte så många affärer som har kvar Oh-blad, antar att det inte är så många som köper det längre… Så det fick bli var jag hitta- alltså svindyra på Akademibokhandeln…

Nu är det verkligen på gång, jag stod och hoppade av glädje när Oh-bladen med mina mönster skrevs ut igår kväll, kunde helt enkelt inte stå still. Och tänka sig, det var rätt mått och allt passade precis som det var tänkt! Vilken tur alltså! xD

Jag har en tendens att alltid tänka några steg för långt… Den här gången handlar det om hur verken skall spännas upp i en tavla.. Till första tavlan passade det att häfta fast på en enkel träskiva, det blev snyggt. Men den här gången vill jag använda en riktig ram, men hur gör en egentiden?? Mina tavlor har ju inget extra tyg på sidorna… Måste jag sy på det tro??


Här ligger en av tavlorna som fick sitt motiv utskrivet med OH-bladet på.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s