En ny ombyggnads period

Igår satt jag och slösurfade runt på wordpress, lite sådär som en kan göra ibland och ramlade plötsligt över ett nytt tema, vet egentligen inte hur det gick till, det var i hur som helst inte tanken eller planen. Jag har i vilket fall som helt kollat lite efter andra plattformar att skriva på, för att jag trott att det var wordpress som har en del begränsningar, men så insåg jag när jag hittade det här temat, att det var ju temat jag valt tidigare som hade de här begränsningarna.

Så, nu är ett nytt tema på gång att ta form, under tiden jag jobbat med det nya temat och försökt klura ut hur jag vill ha det och hur det fungerar, kom jag att tänka på att jag hade en blogg som tonåring. Det var inte så att jag hade någon direkt kärlek för att skriva (det kom senare) men däremot tyckte jag det var extremt roligt att göra olika designer på hemsidan, så den bloggen hade väldigt lite text och uppdaterades sällan, men hade däremot väldigt många olika utseenden på kort tid.

Den sidan av mig har väl sakta men säkert kommit tillbaka, det var inte länge sedan jag designade om bloggen, men nu är det ändå dax igen, och det känns spännande!

Haha ja, den är kanske inte såå himla vacker för tillfället, men den kommer bli spektakulär! 😉

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s