Dags att testa den nya tråden!

För ett tag sedan berättade jag om mitt nya lager med tråd och nålar som jag införskaffade. Det gick att hålla sig ifrån det ett litet tag, till födel för ”viktigare” saker, men igår exploderade det här hemma! Jag satt framför maskinen HELA kvällen och en liten bit in på natten, det gick inte att sluta helt enkelt. Det testades, testades, tänktes och testades igen. Så roligt att kunna experimentera med nya nyanser och nya färger!! Så taggad!!! Jag måste sett ut som en ko som nyss kommit ut på grönbete eller ett litet barn som nyss fått en första leksak… Det var ett lyriskt stadium som pågick under flera timmar!

Jag älskar höstfärgerna över allt annat tänkte jag säga, haha det var lögn. Gillar dom verkligen, men det finns mycket annat som jag värderar extremt mycket högre. De nya färgerna är i alla fall i olika höstnyanser och jag älskar verkligen att syn med dom, det känns så jäkla  gött att faktiskt sy med färger som är relevanta för årstiden.


Det finns lite olika planer för dessa cirklar, det är inget som kommer avslöjas riktigt än… Vi får la se vad det blir av dom helt enkelt, om det blir någon av idéerna eller inte. Ibland är det bara skönt att ha några olika idéer, utan någon plan egentligen, bara köra. Det är väl då det blir som bäst?

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

One thought on “Dags att testa den nya tråden!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s