Less på moment, jag vill bli klar!

Samtidigt är varje moment roligt när processen väl är igång. Det är bara det att komma till skott som är grejen, visst jag är taggad, men jag är också lite skraj att göra fel. Det är väl bra att vara försiktig antar jag, hade vart väldigt jobbigt om jag sumpade allt för att jag var för stressad med att bli klar.

Nu har glädjen över trycket lagt sig en aning, och istället har jag börjat fokusera på nästa moment. Det är svårt med moment där en inte riktigt vet hur en skall gå tillväga. Det jag funderar på nu är hur jag skall få de olika sydda delarna stela, men jag vill ändå kunna sy ihop dom och få en ”lager på lager- effekt”. Därefter skall jag rama in den färdig tavlan på något sätt. Det känns lite övermäktigt just nu, när jag har så mycket för mig. En sak i taget, och prova på saker jag inte är rädd om är planen just nu!

Den förra tavlan häftade jag fast direkt på en träskiva, då hade jag inte det här problemet- vilket var himla gött! Men den här gången vill jag testa att få till ett lite ”renare” uttryck.

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s