Höstbilder

Jag vet att det kanske inte är de mest tekniskt korrekta de här bilderna… men jag älskar hösten och måste dela med mig. Det är svårt att se alla nyanser i bilderna, allt är ju finare i verkligheten. Jag älskar hösten av flera olika anledningar, för att vart jag än kollar så ser jag vackra nyanser i naturen. Det är verkligen min färgskala!

Sedan tror jag det ligger något mer i hösten som jag tycker är skön, Jag kommer från Halmstad som brukar kallas för ”Sommar stad”. Dit kommer många turister på sommaren, och hela stan blommar ut, det händer plötsligt väldigt mycket och alla är glada och det finns väldigt mycket folk överallt.

För min del är det någonting med att få lugnet efter stormen. Det här har jag levt med under hela min uppväxt, att man skall jobba på sommaren, samtidigt som man skall iväg och göra alla de där coola sakerna som är inne den sommaren och samtidigt som man skall göra en massa andra saker- det ligger en stress i sommaren som jag kan tycka är jobbig. Därför andas jag ut när hösten kommer, då kan en andas frisk luft och vara som vanligt igen! Det är rätt skönt att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet tycker jag, och har alltid tyckt. Något jag älskade som barn och tonåring var när gymnastikträningen drog igång, jag kunde gå och längta efter att få träna igen heeeela sommaren!

Har du en favorit årstid? Varför just den?

 

 

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Höstbilder”

  1. Håller med dig om hösten. Jag bor i en sån där stad som det är ”full rulle” i på sommaren. Turister högt och lågt. Trevligt på många sätt men lugnet när hösten kommer är sååå skönt. Dessutom är det mysigt att sitta inne och kura utan dåligt samvete 😁

    Liked by 1 person

    1. Vad härligt! Jag har alltid känt mig så tråkig när jag säger att hösten är den bästa årstiden, skönt att veta att jag inte är ensam!😉 det brukar såklart vara roligt när sommaren startar, och allt det där drar igång, men som sagt, minst lika skönt när det tar slut 😊 haha just det! Sitta inne med en gosig kofta och nått gott att käka – utan dåligt samvete 😍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s