Höstbilder som inspiration

 

Jag har fotat otroligt mycket hela hösten, både för att det är otroligt fint, men också av någon slags panik, att annars kommer jag missa ”det” och ”snart kommer det vara över”. Det är nästen lite skönt att hela ”Färg-perioden” börjat ta slut, att det faktiskt börjat bli blött och tradigt, så att jag kan kolla på mina bilder i lugn och ro och bara ha det gött! Jag har en tanke med dessa bilder, att någon gång snart välja ut en bild och göra ett verk eller en brosch med färgerna som är i bilden, eller så likt som möjligt i alla fall=)

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s