Två inramade tavlor

Det tog ett bra tag, men nu är tavlorna äntligen uppe på väggen!

Matrealet för att kunna rama in tavlorna har legat och ”skräpat” länge, allt var färdigt för att ordna med en upphängning. Det blev ändå inte gjort. Jag var lite skraj, nu har dessa tavlor legat till sig bra länge och jag kunde väl inte riktigt få till modet. Varenda steg där mot ett färdigt resultat kändes som att ”om något går snett nu, så har jag förstört flera månaders arbete”.

Till slut orkade jag inte se de här tavlorna ligga oklara längre, samtidigt som jag satt vid köksbordet och försökte fokusera på sociologisk metod… Plötsligt så fick jag en enrom energi och tog tag i de här tavlorna, kan säga att de lockade väldigt mycket mer än att plugga metod. Rädslan för att göra fel kändes inte alls så jobbig jämfört med hur tråkig metoden kändes just då. Så jag tog helt enkelt och gjorde det, utan att tänka så mycket.

Nu hänger tavlorna på väggen tillsammans med broscher, en glas ”skulptur” och lite annat smått och gott.

 


 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s