USA

Det här var ju en otroligt konstig dag att vakna upp till! Det var en otroligt fin vy från fönstret, tjockt med snö på alla grenar på trädet. Kan säga att jag fick en annan känsla när jag gick upp och satte på valvakan på SVT. ”Trump vinner USA valet”. WTF USA?!

Bilderna är tagna medan jag skotta den nästan 30cm tjocka snön som föll i natt. Kontrasten med mycket snö, vackra vyer och lugnet som blir snår snö faller till USA och deras val, som handlar om allt annat än lugn.

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s