Ny bloggfavorit

elin-haggberg-teknifik-techblogger
Jag har helt fräckt bara tagit en bild från google…

Jag har hittat en ny blogg och jag är kär! För någon dag sedan råkade jag snubbla in på en blogg som jag inte riktigt kunde slita blicken från, jag har inte ens vågat stänga ner fliken till bloggen av rädsla att aldrig hitta dit igen.

Mitt internet användande är på något sätt begränsat, det är väl allas på sätt och vis, menar att en surfar runt på de sidorna en är van att surfa på, klickar sig ibland in på nått nytt som en artikel eller något liknande. Men det är för mig i alla fall sällan jag hittar något helt nytt, jag är hemtam på nätet för det mesta. Så min rädsla att aldrig hitta till bloggen igen är på något sätt befogad.

-Så jag håller fliken öppen, jag vill läsa precis allt!

Det är blogg som handlar om en del olika saker, teknik är väl det stora temat för bloggen, men det finns lite andra kategorier som tekniken bakom bloggande, och ”sociala medier”. Det kanske inte låter jätte sexigt med teknik och så, men jag kan lova att hon gör det intressant och roligt! Hela bloggen är väl utformad, enkel att förstå och en känner sig hemma med en gång!

 

Gå in och ta en titt vet jag! 

(Måste nästan påpeka att det här inte är ett sponsrat inlägg, jag säljer in den här bloggen för att jag tycker att alla borde gå in och kolla runt, inget annat 😀 )

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s