Bloglovin´

Follow my blog with Bloglovin

För någon dag sedan läste jag ett inlägg av ”Teknikfik” som introducerade appen ”bloglovin” jag laddade ner appen efter att ha läst inlägget och körde igång. Det är en enkel app där en kan samla alla de olika bloggarna en följer inom samma app. Jag tycker det har vart lite knöligt tidigare när jag vart tvungen att gå in på olika sidor för att kunna läsa bloggar på olika plattformar. Här är det problemet löst.

Jag skriver inlägget för att kunna ”claima” min blogg i appen, alltså får att appen skall fatta att ”Garnmumriken” är jag. Det är ändå ett hett tips för dig som  gillar att läsa bloggar att testa den här appen!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s