Ett avsnitt av stickpodden är ute!

 

Jag kunde knappt tro mina ögon i morse när jag plockade upp telefonen på bussen för att som vanligt lyssna på en podd på väg till skolan! Stickpodden hade kommit ut med ett nytt avsnitt!

En behöver nästan inte ens tycka om stickning för att gilla den här podden, dessa kvinnor är helt fantastiska. Jag hade nästan glömt hur mycket jag gillar att lyssna på deras podd, kände mig på riktigt lycklig i hela kroppen när jag satt där på bussen.

Jag vill inte spoila någonting för er som kommer vilja lyssna på avsnittet, det ända jag kan säga är att ni är ”up for a treat!”. Jag som inte stickat på ett tag fick plötsligt ett väldigt sug!

 

Här hittar du till avsnittet!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s