Älskar verkligen kvällspasset

3600592_600_400

 

Nu känns det som att jag har fått någon typ av dille på det där med att tipsa om saker, konstnärer och poddar har det blivit hittills,  nästa vecka kanske jag börjar tipsa om olika tuschpennor för att jag inte kan hålla fingrarna i styr… (förhoppningsvis blir det inte så illa).

Nu vill jag i alla fall tipsa om en Podd som jag tycker att alla skall ge en chans, nämligen Kvällspasset i P4. Nu tänkte jag förklara varför jag tycker att just den podden är så bra, men jag vet inte riktigt vart jag skall börja- allt är bra med den!

Podden leds av Christer Lundberg och har Morgan Larsson som sidekick, dom är kända radioprofiler sedan lång tid tillbaka, dom slog igenom med ett program som hette ”Christer” redan där älskade jag denna kombo. Det känns som att en känner dessa personer personligen efter att ha lyssnat på dom ett tag, de är personliga utan att vara privata, dom är öppna, glada, och dom kan liksom ifrågasätta varandra och smågnabba lite på podden vilket också är härligt.

Eftersom ”Kvällspasset” är ett radioprogram som även sänds live så har dom en väldigt proffsighet i det dom gör. Upplägget är att de har ett försnack och ett eftersnack där fler medarbetare är med och pratar och däremellan är sändningen.

Klicka här för att komma till SR och kvällspasset!

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

2 thoughts on “Älskar verkligen kvällspasset”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s