Att planera

är en så himla bra grej! Tidigare har jag inte planerat så mycket, och egentligen bara kört på feeling. Men den hösten har det vart mycket att göra mest hela tiden, och jag har känt mig stressad för att det är hela tiden saker som skall göras.

 

Förra veckan veckan vid den här tiden satt jag hemma i köket och var så himla stressad, jag skulle skriva klart en hemtenta, men istället bloggade jag. Det var så svårt att hinna göra allt jag ville göra… Så jag skrev ner vad jag ville hinna med under veckan, och planerade utefter det.


Genast kände jag mig väldigt mycket lugnare och märkte under veckans gång att jag hann med allt det där. En kan ju fundera på vad jag gjorde innan, istället för att faktiskt göra de här sakerna… Tror att mycket tid gick åt till ingenting, och att känna mig stressad.


Det jag hann med förra veckan var att sy en kväll, fota broscher en förmiddag och att fota tavlorna utomhus en förmiddag. Att planera är en sak jag tänker fortsätta med!

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

4 thoughts on “Att planera”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s