Ny Webbshop!

brosch 3

 

Jag har skrivit tidigare om hur det känns som att oturen förföljer mig ibland. Den här gången hade jag kanske inte helt och hållet otur, eftersom jag faktiskt nådde mitt mål, problemet är vad som kom efteråt.

Denna veckan hade jag som mål att jag skulle bli klar med Tictailbutiken. Jag har inte skrivit om det så mycket här på bloggen tidigare, jag bestämde mig nämligen ganska snabbt efter att ha märkt att jag inte tycker etsy är en rolig plattform, att byta till Tictail. Plötsligt kom all lust tillbaka, jag tog massa bilder på alla de olika broscherna jag skapat och la upp dom med en varsin ”personlig” beskrivning till alla de 28 olika broscherna.

 

brosch 14

 

Även om det har varit väldigt roligt med den nya plattformen och all energi jag fått, så har det faktiskt tagit väldigt lång tid. Det är ju mycket som skall fixas när en startar en ny webbshop som en kanske inte tänker på, så jag hann bygga upp en väldig lust att sy och skapa under tiden jag jobbade med dessa broscher.

 

Brosch 24

När shopen väl var klar och jag tillät mig själv att sätt mig vid maskinen, så kraschar den totalt! Vilken shock och vilket totalt antiklimax! Nu efter några timmars googlande är maskinen inlämnad, det är lika bra att lämna in den över jul när jag ändå inte kommer vara i stan, får väl försöka se det positivt… Då får en mer tid att göra annat på!

Klicka här för att komma till Garnmumrikens Webbshop! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s