En impulsiv överraskning

En sak som jag själv kan tycka kännetecknar en del av min personlighet är att jag kan vara orimligt impulsiv ibland. Det händer sällan… men det händer trots allt ibland, som när jag skapade en etsysida samtidigt som jag blundade och ”bara körde” , nu har det alltså hänt igen. 

I fredags kväll efter att jag tagit något glas vin och haft en go kväll la jag mig ner i sängen tillsammans med datorn och surfade runt. Plötsligt kom jag in på en sida dör en kan skaffa webbhotell och egen domän…. det fångade mitt intresse. Där ett tag var flera sidor uppe samtidigt, och jag kollade runt effektivt på alla sidorna, vilket webhotell är billigast, vilka har bra resentioner, vilka passar med WordPress osv. Det var plötsligt ingen fråga längre om jag skulle ha ett webbhotell, utan vilket jag skulle ha. 

Dör någon gång kring 01:30 på natten till Lördag köpte jag en ny domän och ett webbhotell. På söndagen började jag fundera lite kring vad jag egentligen slängt mig in i, samtidigt som jag var väldigt taggad! Jag visste ju ingenting om hur det egentligen fungerar, det där med webhotell, koder mm… men jag måste säga att det är spännande och det ger en känsla av frihet, även om jag inte kan allt om det än. 

Så, om ett tag kommer jag öppna min nya blogg på Garnmumriken.se. Jag har en hel del kvar att fixa, så länge kommer jag fortsätta skriva här på Garnmumriken.com. 

Hoppas ni som följer mig här vill hänga med till nästa blogg som förhoppningsvis kommer bli bättre på alla möjliga sätt 😊

Ha en fin Tisdag! 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s